Ο Φθιώτιδος Συμεών τέλεσε τις ορκωμοσίες του Περιφερειάρχη και των 7 Δημάρχων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 18:17 Ο Φθιώτιδος Συμεών τέλεσε τις ορκωμοσίες του Περιφερειάρχη και των 7 Δημάρχων

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2023 οι τελετές ορκωμοσίας των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δευτέρου βαθμού, στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Εκτός από την ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανού και του περί αυτόν Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Συμεών είχε τη χαρά να τελέσει διαδοχικά και τις ορκωμοσίες και στους επτά Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, η οποία πλέον ολάκερη ανήκει στην αποκλειστική εκκλησιαστική δικαιοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ο κ. Συμεών τέλεσε τις ορκωμοσίες στην Κάτω Τιθορέα, στην Λαμία, στον Δομοκό, στα Καμένα Βούρλα, στην Αταλάντη, στην Μακρακώμη και στην Στυλίδα, ενώ σε κάθε Δημοτική Αρχή προσέφερε ως ενθύμιον της ορκωμοσίας μία ιερά Εικόνα του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, κατόπιν παρακλήσεως των νέων Δημάρχων, σε κάθε ορκωμοσία απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό. Το LamiaReport κάλυψε όλες τις τελετές και δημοσίευσε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου.

Δείτε παρακάτω:

Σύμφωνα με την ΙΜ Φθιώτιδος μόλις έξι άτομα έδωσαν πολτικό όρκο, 3 αιρετοί στον Δήμο Λαμιέων, 2 στον Δήμο Λοκρών και 1 στο Δήμο Αμφικλείας - Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση