Στο Νοσοκομείο Λαμίας άλλαξε το χρόνο ο Φθιώτιδος Συμεών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 15:00 Στο Νοσοκομείο Λαμίας άλλαξε το χρόνο ο Φθιώτιδος Συμεών

Αντάλλαξε ευχές με τους ασθενείς και το προσωπικό που είχε βάρδια στην αλλαγή του χρόνου….

Με τους ασθενείς και το εν υπηρεσία προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας επέλεξε να βρεθεί αργά, το μεσονύκτιο, κατά την αλλαγή του χρόνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος τέλεσε και ειδική δέηση έξω από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας «υπέρ των εν ασθενεία κατακειμένων αδελφών», αλλά και για τους ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό, τεχνικό και επικουρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο κ. Συμεών ιδιαίτερα συντρόφευσε τους συνοδούς νοσούντων αδελφών, οι οποίοι στέκονται ως προσευχόμενοι και δεόμενοι άγγελοι δίπλα στους οικείους τους, μακριά από τα σπίτια τους, συμπαραστεκόμενοι, ενισχύοντες και ενθαρρύνοντες αυτούς στην δοκιμασία τους και μάλιστα τέτοιες ημέρες εορτής και οικογενειακής θαλπωρής.

Τον κ. Συμεών υποδέχτηκε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, καθώς  και ο Συντονιστής Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής κ. Λεωνίδας Λαναράς, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και από άλλες κλινικές, και αντήλλαξαν εόρτιες ευχές, ενώ ο κ. Συμεών προσέφερε δώρα και ευλογίες σε ασθενείς και προσωπικό.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μητροπολίτη στο ΓΝ Λαμίας στην αλλαγή του χρόνου:

IMG-7546

IMG-7580

IMG-7570

IMG-7564

IMG-7542

IMG-7538

IMG-7530

IMG-7526

IMG-7520

IMG-7536

IMG-7522

IMG-7503

IMG-7515

IMG-7498

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση