Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος αύριο Πέμπτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 10:59 Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος αύριο Πέμπτη

Τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ…

Διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε το Πρακτορείο Αταλάντης Περιοχής Λαμίας του ΔΕΔΔΗΕ για την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 σε περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων και Λοκρών, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης και Χαμηλής Τάσης.

Ειδικότερα, θα γίνουν προγραμματισμένες   διακοπές  ρεύματος σε ΚΑΡΥΑ, ΤΣΑΡΑΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΚΟΥΦΗ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΡΥΑΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & Φ/Β, ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ από ώρα 08:00’ έως 14:00’.

Επίσης, στις παρακάτω οδούς στην περιοχή της Μαλεσίνας, ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΟΣ από ώρα 13:00’ έως 15:00’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση