Το "Ευχαριστώ" του Χρήστου Γεωργίου στους πολίτες της Φθιώτιδας & το Φάνη Σπανό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 08:00 Το "Ευχαριστώ" του Χρήστου Γεωργίου στους πολίτες της Φθιώτιδας & το Φάνη Σπανό

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Στερεάς…

Η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στη Στερεά Ελλάδα, αποτελεί προτεραιότητα για το γνωστό χειρουργό και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Χρήστο - Δημήτριο Γεωργίου που αναλαμβάνει με απόφαση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, το ευαίσθητο κομμάτι της Υγείας στην Περιφέρεια ως Αντιπεριφερειάρχης.

Ο κ. Γεωργίου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη και τους πολίτες της Φθιώτιδας που τον εξέλεξαν με την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

«Με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Στερεάς Ελλάδας, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ τόσο στους πολίτες της Φθιώτιδας για την στήριξή τους, όσο και στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε , δίνοντάς μου την ευκαιρία να εργαστώ από μία θέση ευθύνης , αυτή του Αντιπεριφερειάρχη , για την Υγεία στην Περιφέρειά μας.

Γνωρίζω πάσο ευαίσθητος και δύσκολος είναι ο χώρος της Υγείας.

Οι προκλήσεις είναι πολλές. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες είναι ακόμη περισσότερες στον τομέα που αναλαμβάνω.

Έχω όμως απόλυτη πίστη στο πρόσωπο και στις προθέσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και ξέρω πως μεταξύ των προτεραιοτήτων της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι και η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων Υπηρεσιών υγείας στη Στερεά Ελλάδας.

Προσωπικά δεσμεύομαι ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας να καταβάλω κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση