Συστάσεις και από το Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου για όσους βουτήξουν για το σταυρό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 20:10 Συστάσεις και από το Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου για όσους βουτήξουν για το σταυρό

Μετά το Λιμεναρχείο Στυλίδας και το Α’ Λιμενικό Τμήμα Γλύφας και το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου που υπάγεται στην ίδια Υπηρεσία, εξέδωσε ανακοίνωσε που εφιστά την προσοχή σε όσους θέλουν να βουτήξουν στο λιμάνι για το σταυρό.

Η ανακοίνωση:

«1. Το Β Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας ενημερώνει τους επιθυμούντες να καταδυθούν κατά την καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων , για την ανεύρεση του Τιμίου, που Θα πραγματοποιηθεί στο λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου την 06-01-2024 και ώρα 11:00 στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανείων, ότι θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή τους και να προσκομισθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Β' Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου (τηλ.2235031759) το αργότερο μέχρι την 09:00 ώρα της 06 Ιανουαρίου 2024.

2. Στη μη τήρηση των προβλεπομένων , η Υπηρεσία μας Θα βρεθεί στη δυσάρεστη Θέση να μην επιτρέψει τη συμμετοχή των επιθυμούντων στην εν λόγω τελετή με την επιβολή ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

3. παρακαλούμε για την ταχεία ευρεία δημοσίευση του παρόντος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση