Στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 13:28 Στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς

Η Λαμία στο επίκεντρο…

Με στόχο την ενίσχυση του ρόλου της Λαμίας, ως πρωτεύουσα νομού και έδρα περιφέρειας, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου ο επί 16 χρόνια Δήμαρχος της πόλης και σήμερα βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς.

Ο κ. Κοτρωνιάς με την πολύχρονη εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση συζήτησε με τον κ. Παπαϊωάννου θέματα καθημερινότητας αλλά και ουσίας για τους δημότες, ενώ ο Δήμαρχος παρουσίασε τον δικό του προγραμματισμό δράσης σε αυτό το ξεκίνημα της νέας δημοτικής αρχής.

Ο κ. Παπαϊωάννου επισήμανε και ευχαρίστησε το βουλευτή για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει σε κρίσιμα ζητήματα για την περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση