Λαμία: Περιοριστικοί όροι στον 36χρονο που συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 16:07 Λαμία: Περιοριστικοί όροι στον 36χρονο που συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα

Δεν είχε απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη σύμφωνα με το συνήγορό του Αθανάσιο Τσόγκα…

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του δύο φορές το μήνα, αφέθηκε μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 36χρονος Αλβανός που είχε συλληφθεί το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου στην περιοχή της Μακρακώμης από Αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο 36χρονος κατηγορούνταν για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Όπως σημείωσε στο LamiaReport ο συνήγορός του Αθανάσιος Τσόγκας, λήφθηκε υπόψη το λευκό ποινικό μητρώο του και εν γένει ότι δεν είχε απασχολήσει άλλη φορά τη δικαιοσύνη, ενώ έπαιξε ρόλο και η οικογενειακή και επαγγελματική του κατάσταση, καθώς αυτός φέρνει τα προς το ζην στην οικογένειά του.

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος κατά τη σύλληψη του βρέθηκε να έχει στην κατοχή του:

• 6 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 724,2 γραμμαρίων,

• 1 αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης, βάρους 3,3 γραμμαρίων,

• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

• 121 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή,

• 2 αναδιπλούμενοι σουγιάδες και 1 σιδερογροθιά,

• 1 πλαστικό πιστόλι,

• πλήθος νάιλον περιτυλιγμάτων, πρόσφορων για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών και

• 1 κινητό τηλέφωνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση