Φθιώτιδα: Απεβίωσε ο επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντώνης Λαμπαδιάρης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 16:35 Φθιώτιδα: Απεβίωσε ο επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντώνης Λαμπαδιάρης

Η κηδεία του θα γίνει στο χωριό του, το Πλατύστομο Μακρακώμης, παρουσία του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Πασχάλη Συριτούδη…

Ο επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με καταγωγή από το Πλατύστομο Φθιώτιδας, Αντώνης Λαμπαδιάρης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Διετέλεσε Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επί Υπουργού Γκελεστάθη, από τις 6 Μαρτίου 1993 μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, όταν και παρέδωσε στον Αντιστράτηγο Μανώλη Χουρδάκη, καθώς το ΠΑΣΟΚ ένα μήνα νωρίτερα είχε κερδίσει και πάλι τις εκλογές.

Το όνομά του είχε συνδεθεί με τις έρευνες για την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη και την αποκάλυψη της ταυτότητας της «Άννας» (Μαρία Τσιντέρη) που είχε δώσει τις πληροφορίες για την επιχείρηση της οδού Ριανκούρ.

Τελευταία επιθυμία του Στρατηγού ήταν να ταφεί στον τόπο καταγωγής του στο Πλατύστομο. Η κηδεία του θα γίνει με τιμές Αρχηγού στο νεκροταφείο της Κοινότητας του Δήμου Μακρακώμης, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη 1:00’ το μεσημέρι.

Στην τελετή θα παραβρεθεί ο Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, καθώς και Ανώτατοι Αξιωματικοί από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, που θα συνοδεύουν το τιμητικό άγημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση