Συνεχίζει τις συναντήσεις με τους Δημάρχους της Φθιώτιδας ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 22:20 Συνεχίζει τις συναντήσεις με τους Δημάρχους της Φθιώτιδας ο Χρήστος Σταϊκούρας

Στους Δήμους Καμένων Βούρλων, Αμφίκλειας - Ελάτειας και Μακρακώμης…

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, συνεχίζει τις συναντήσεις εργασίας στις έδρες των Δήμων της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Μετά τις επισκέψεις στους Δήμους Λοκρών και Στυλίδας την προηγούμενη εβδομάδα, ο Υπουργός επισκέφθηκε τους Δήμους Καμένων Βούρλων, Αμφίκλειας - Ελάτειας και Μακρακώμης, όπου συναντήθηκε με τους Δημάρχους Ηλία Κυρμανίδη, Αθανασία Στιβακτή και Γιώργο Χαντζή και τους συνεργάτες τους, στα Καμένα Βούρλα, την Κάτω Τιθορέα και τη Σπερχειάδα, αντίστοιχα.

Όπως έχει ανακοινωθεί, αντικείμενο των συναντήσεων αυτών, είναι η εκκίνηση της θεσμικής, αρμονικής, ουσιαστικής και παραγωγικής συνεργασίας, επ’ ωφελεία των πολιτών της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Σύντομα θα ακολουθήσουν συναντήσεις εργασίας και στους Δήμους Δομοκού και Λαμιέων, καθώς και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση