Συναντήσεις Σανίδα με Δημάρχους και φορείς της Φθιώτιδας για τον τουρισμό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 12:44 Συναντήσεις Σανίδα με Δημάρχους και φορείς της Φθιώτιδας για τον τουρισμό

Κατόπιν πρόσκλησης της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά…

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας, κατόπιν πρόσκλησης της νέας Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Φανής Παπαθωμά, είχαν χθες Δευτέρα 22/1/2024 συνάντηση με  τους Δημάρχους και τους φορείς της Φθιώτιδας για θέματα τουρισμού των περιοχών τους.

Αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας και κυρίως τι είχε γίνει στο τουρισμό τα προηγούμενα χρόνια από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και νυν σύμβουλο του Περιφερειάρχη Ηλία Μπουρμά για έργα και πεπραγμένα στη τουριστική  προβολή.

Οι δήμαρχοι του νομού Φθιώτιδος τοποθετήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά με βάση το τουριστικό προϊόν που διαθέτει ο καθένας στο δήμο του και ζήτησαν το πλαίσιο της συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα χρήματα τα οποία θα διατεθούν το επόμενο διάστημα για την τουριστική προβολή.

Συμφώνησαν δε, σε νέα συνάντηση, ενώ η κα Παπαθωμά θα επισκεφθεί και κάθε Δήμο ξεχωριστά προκειμένου να ακούσει και να καταγράψει τις ανάγκες του.

Στη πρώτη συνάντηση  παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι, Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος και Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, καθώς και η αντιδήμαρχος Λαμιέων αρμόδια σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευθυμία Αργυροπούλου και  η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτιστικών του Δήμου Μακρακώμης Βασιλική-Ελένη Αρβανίτη.

Ακολούθησε, συνάντηση με όλους τους φορείς για θέματα τουρισμού του νομού Φθιώτιδας όπου και εκεί έγινε ανάλυση των αναγκών τους για τη νέα περίοδο, τι πρέπει να αλλάξει από το παρελθόν και πως πρέπει να σχεδιάσουν το μέλλον για την τουριστική προβολή του νομού Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση