Λαμία: Ανήλικοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε αυτοκίνητο τη νύχτα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 14:07 Λαμία: Ανήλικοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε αυτοκίνητο τη νύχτα

Τους κυνηγούσαν στους δρόμους της Λαμίας μέσα στο σκοτάδι οι αστυνομικοί…

Ανθρωποκυνηγητό μέσα στη νύχτα με αστυνομικούς και νεαρούς που προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/1) στην οδό Στουρνάρα, με δύο ή τρεις νεαρούς να προσπαθούν να βάλουν φωτιά σε σταθμευμένο όχημα.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από τη γειτονιά που ειδοποίησε την αστυνομία και οι δράστες φρόντισαν να εξαφανισθούν μέσα στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έχοντας την περιγραφή τους, κινητοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή βλέποντας ύποπτες κινήσεις στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Οι νεαροί φαίνεται ότι αρχικά κρύφτηκαν σε οικοδομή στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια εθεάθησαν και στο σταθμό του ΟΣΕ στην οδό Σμύρνης, όπου και πάλι φρόντισαν να τρυπώσουν σε αυλές και να ξεφύγουν.

Άφησαν όμως αρκετά ίχνη πίσω τους από τα οποία μπορούν να εντοπιστούν.

Το συγκεκριμένο συμβάν έρχεται μόλις τρία 24ωρα μετά το περιστατικό ληστείας σε βάρος 18χρονου όπου ανήλικοι μαθητές, με την απειλή μαχαιριού τον χτύπησαν και του απέσπασαν το κινητό τηλέφωνο και τα ασύρματα ακουστικά του. Γεγονότα που επιβεβαιώνουν την έξαρση της νεανικής βίας και εγκληματικότητας στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση