Χαλκίδα – Σύζυγος θύματος: «Άρχισα να ουρλιάζω» – Η ανατριχιαστική περιγραφή του φονικού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 17:51 Χαλκίδα – Σύζυγος θύματος: «Άρχισα να ουρλιάζω» – Η ανατριχιαστική περιγραφή του φονικού

«Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας» είπε στην εκπομπή TLIVE η γυναίκα του 43χρονου ξυλουργού, που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα μπροστά στα μάτια της.

Όχι μόνο έχασε τον άνδρα της αλλά είδε μπροστά της όλο το σκηνικό της φρίκης: Την 39χρονη γυναίκα που κατηγορείται για το φονικό, να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον σύζυγό της στη Χαλκίδα.

Η σύζυγος του θύματος μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για να υπερασπιστεί τον άνδρα της. Τον άνθρωπο που η φερόμενη ως δράστις, φέρεται να ενοχλούσε συχνά και μάλιστα το θύμα, είχε ενημερώσει τόσο την σύζυγό του όσο και τον δικηγόρο του.

Η ημέρα του φονικού

«Ήταν μία μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας. Θα ερχόντουσαν οι φίλοι μας και εγώ είχα ξεκινήσει να καθαρίζω και να ετοιμάζω το σπίτι για τη γιορτή. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγαίνει από την πόρτα. Συνήθιζα να βγαίνω στο μπαλκόνι για να τον βλέπω να φεύγει. Πήγε προς το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και βλέπω την πόρτα να κλείνει. Σε δευτερόλεπτα βλέπω να μισονανοίγει… Και να ανοίγει μετά τέρμα (η πόρτα). Τον βλέπω να βγαίνει. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του. Δεν κατάλαβα την πρώτη στιγμή. Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση.

«Νόμιζα ότι ήταν ληστεία» – «Δεν την αναγνώρισα»

«Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω! Τρέχω κάτω… Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δε θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας… Δεν την αναγνώρισα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν μακριά. Ούτε όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είσαι εσύ και τι έγινε; Γιατί; Γιατί; Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και βίωσα στο πετσί μου» περιέγραψε την εκπομπή TLIVE η χήρα του θύματος.

«Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σα να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω: Υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση. Είχε εμμονή προφανώς…».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει με τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 39χρονης περί βιασμού κτλ Η χήρα του θύματος λέει με νόημα: «Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά»!

«Ο Σάκης ήταν έξω καρδιά» – «Με είχε ενημερώσει για την 39χρονη»

«Ήταν έξω καρδιά. Καλαμπουριτζής, με το γέλιο, το πείραγμα, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί» λέει για τον σύζυγό της που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της.

«Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα… Τέλη του ’21. Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν μπερδεμένο, σα να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο… Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει: Πάλι με πήρε τηλέφωνο. Και μου λέει να τη! Και έβλεπα την κλήση. Του έλεγα μην απαντάς».

Γιατί δεν είχαν κινηθεί νομικά για τις ενοχλήσεις της 39χρονης

«Το συζητήσαμε και βρήκαμε ότι, δεδομένου ότι είχαν μια ιστορία φιλίας (το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης), το καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να βασίσουν τη λύση στη φιλία τους. Αυτό που νιώσαμε ήταν τοξικότητα».

«Μετά δεν μας ενοχλούσε. Αν γινόταν οτιδήποτε ο Σάκης θα μου το έλεγε».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση