Γιατί διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες στον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 12:15 Γιατί διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες στον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος

Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από κυβόλιθους που... "παίζουν"!

Τα έργα φυσικού αερίου, είναι ένα αναγκαίο κακό, προκειμένου να φτάσει η συγκεκριμένη πηγή ενέργειας σε όλα τα σπίτια και επιχειρήσεις που αναζητούν φτηνότερη θέρμανση.

Ειδικά στο κέντρο της Λαμίας και ακόμη περισσότερο στους πεζοδρόμους η όχληση στα εμπορικά καταστήματα ήταν μεγάλη και είναι γεγονός ότι δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Όπως επισημαίνουν όμως στο LamiaReport καταστηματάρχες κι άλλοι επαγγελματίες, καθώς και κάτοικοι του πεζόδρομου στην οδό Βύρωνος, το βασικότερο είναι να παραδοθεί το έργο τελειωμένο και μας το αποδεικνύουν με εικόνες.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν αυτό που έπαθε ηλικιωμένος το πρωί της Πέμπτης (25/1) που σκόνταψε στους κυβόλιθους οι οποίοι «παίζουν» καθώς δεν έχουν κολλήσει.

Οι ίδιοι οι επαγγελματίες επισημαίνουν τα παρακάτω και ζητούν λύση:

«Το έργο έγινε τον περασμένο Ιούνιο. Πράγματι μέσα σε 20 ημέρες ο εργολάβος έκανε ότι μπορούσε και παρέδωσε τον πεζόδρομο σε μια κανονικότητα, ωστόσο με τη χρήση του αποκαλύφθηκε ότι το έργο είναι ημιτελές. Δεν έβαλε όλα τα υλικά που έπρεπε και αυτά που έβαλε δεν τοποθετήθηκαν σωστά! Οι κυβόλιθοι "παίζουν" με κίνδυνο το τραυματισμό των περαστικών! Μετά από προσωπική μας παρέμβαση, πριν από ένα μήνα, ο υπεύθυνος μας απάντησε πως η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο δεν του έχει δώσει τα υπόλοιπα υλικά. Συνάδελφος που είδε τους πελάτες του να πέφτουν μπροστά στο μαγαζί του, πήρε ένα σακουλάκι άμμο και το έκανε μόνος του σε αυτό το κομμάτι. Αν πρέπει όλοι οι επαγγελματίες να φτιάξουμε μόνοι μας το κομμάτι που μας αναλογεί, ας μας το πει κάποιος να το πράξουμε. Πραγματικά αλλιώς η διέλευση γίνεται ολοένα πιο επικίνδυνη, ειδικά με τις βροχές και το κρύο που έπαιξε ρόλο να ξεκολλήσουν σχεδόν όλοι οι κυβόλιθοι…»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση