Η ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας έκοψε την πίτα της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 23:24 Η ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας έκοψε την πίτα της

Τη Βασιλόπιτα της έκοψε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, στα γραφεία του φορέα στο 2ο ΧΛΜ ΝΕΟ Λαμίας -Αθηνών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας, κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στο σύντομο λόγο του εξήρε τη σημαντικότητα του ρόλου που διαδραματίζει η ΑΝ.ΔΙΑ στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ, Θανάσης Κυρίτσης ο οποίος ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο και τους εκπροσώπους των φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τόσο για την παρουσία τους όσο για τη συνεργασία τους στην αξιοποίηση των δράσεων που αφορούν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας. Επισήμανε ιδιαίτερα ότι η προηγούμενη προγραμματική περίοδος ήταν απόλυτα επιτυχημένη κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό του φορέα προς την κατεύθυνση αυτή.

Στη σύντομη ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ, Νικόλαος-Ανδρέας Μώρος, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και εξήρε και αυτός με τη σειρά του τη συμβολή του προσωπικού στην επιτυχημένη πορεία των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τις οποίες διαχειρίζεται ο φορέας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, ο οποίος τόνισε πως η ΑΝΔΙΑ με το σημαντικό έργο της, διαχειρίζεται με επιτυχία τα αναπτυξιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ και αποτελεί σήμερα το πιο σημαντικό σύγχρονο εργαλείο προώθησης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύντομο χαιρετισμούς απηύθυνε επίσης ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο οποίος εξήρε την ανάπτυξη του φορέα μέσα στα χρόνια, επεσήμανε την εξαιρετική κατάρτιση του προσωπικού της ΑΝ.ΔΙΑ και τους συνεχάρη για το έργο τους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

Στην τελετή που ακολούθησε παραβρέθηκαν επίσης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, εκπρόσωποι του Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα και του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝ.ΔΙΑ Δημήτρης Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Σπύρος Αντερριώτης, ο Αντιδήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Φθιωτικής Αναπτυξιακής, Γεώργιος Τσάμπρας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αθανάσιος Λυκόπουλος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δημήτριος Πασπάλης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγ/των, Ελευθέριος Μπράζας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Ηλίας Κεφαλάς, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Παναγιώτης Αρβανίτης, καθώς και συνεργάτες και εργαζόμενοι της ΑΝΔΙΑ.

Το φλουρί κέρδισαν η κα Πλάκα Κωνσταντίνα & η κα Τσιάπα Μαρία, στελέχη του φορέα.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση