Λύθηκε το πρόβλημα θέρμανσης της ΤΟΜΥ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 11:36 Λύθηκε το πρόβλημα θέρμανσης της ΤΟΜΥ Λαμίας

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι δε λειτουργούν τα καλοριφέρ στο κτίριο της ΤΟΜΥ Λαμίας.

Το πρωί της Δευτέρας γέμισε η δεξαμενή με πετρέλαιο, ώστε να υπάρχει θέρμανση και στους διαδρόμους, που περιμένουν οι ασθενείς.

Η Τοπική Ομάδα Υγείας Λαμίας περιοχή Έκθεσης, εξυπηρετεί με έναν Παθολόγο και μία Παιδίατρο πολλά περιστατικά ημερησίως, καταρτίζοντας και ενημερώνοντας και τους ατομικούς ηλεκτρονικούς φακέλους υγείας. Επιπλέον εξυπηρετεί με το νοσηλευτικό προσωπικό αλλαγές τραυμάτων και ενεσοθεραπείες και τέλος παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού λειτουργού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση