Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καραβομύλου για τις κλοπές!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 10:35 Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καραβομύλου για τις κλοπές!

Σήμερα το μεσημέρι…

Πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καραβομύλου, απευθύνει ο Πρόεδρος του Αθανάσιος Χαρμαντζής για σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοτικού γραφείου της Κοινότητας.

Μοναδικό και έκτακτο θέμα: Ψήφισμα Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καραβομύλου Δήμου Στυλίδας – Λήψη μέτρων Ασφάλειας & Προστασίας

Σύμφωνα με την αιτιολόγηση του κατεπείγοντος, αφορά τις «αλλεπάλληλες  κλοπές  και διαρρήξεις  οικιών και οχημάτων κατά τους τελευταίους έξι (6) μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση