Κοντά στους αγρότες και στα μπλόκα η Ομάδα Λοκρών της ΟΓΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 11:43 Κοντά στους αγρότες και στα μπλόκα η Ομάδα Λοκρών της ΟΓΕ

«Οι γυναίκες αγρότισσες παίρνουμε θέση στον αγώνα…»

Ενώνουν τη φωνή τους με τους αγροκτηνοτρόφους της περιοχής, οι γυναίκες της Ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ.

Κάποιες εξ αυτών είναι και αυτές αγρότισσες και γνωρίζουν για την κατακόρυφη αύξηση του κόστοςυ παραγωγής, εξαιτίας των τιμών του πετρελαίου, του ρεύματος, των λιπασμάτων, των φυτοφαρμάκων, των ζωοτροφών.

«Δεν ανεχόμαστε εμείς και οι οικογένειες μας να μη μπορούμε να καλύψουμε τις βασικές, καθημερινές μας ανάγκες, ενώ την ίδια στιγμή η κυβερνήσεις διαχρονικά χαρίζουν δις ευρώ σε μεγαλοεπιχειρηματίες, σε μεγαθήρια του αγροτοδιατροφικού τομέα, αφορολόγητο πετρέλαιο σε εφοπλιστές, σε μεγαλοξενοδόχους, σε κλινικάρχες:

Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να παίζουν στο χρηματιστήριο τον κόπο και τον ιδρώτα μας, τις τιμές των προϊόντων που παράγουμε, για να πλουτίζουν τα μονοπώλια, οι μεγαλέμποροι και οι μεγαλοβιομήχανοικαι εμείς να ζούμε στην ανασφάλεια.

Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να μας δίνουν ψίχουλα με τα fuellpass και το καλάθι της ντροπής!

Δεν έχουμε μέλλον χωρίς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, Υγεία-Πρόληψη-Ασφάλεια, Παιδεία.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την “αναμονή” που μας ζητούν για μετά τις εκλογές …για να “λύσουν” τα προβλήματά μας!», αναφέρουν στο κάλεσμα δράσης στα μπλόκα διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή για τις οικογένειές τους.

Το κοινό κάλεσμα είναι γι ασήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 14:00 στη συγκέντρωση στο μπλόκο στη Σκάλα Αταλάντης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση