Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Φοιτητές της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 14:20 Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Φοιτητές της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Όχι στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια» - Διεκδικούν δωρεάν σίτιση και μετακινήσεις…

Νέα συγκέντρωση στην πόλη της Λαμίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (1/2) oι Φοιτητές των Τμημάτων Φυσικού, Μαθηματικού και της Σχολής ΘΕ (ΠΛΗΤ, ΠΕΒ).

Οι Φοιτητές εναντιώνονται στην κατάθεση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ενώ συγχρόνως διεκδικούν  δωρεάν σίτιση και μετακινήσεις.

Η ώρα της πανεκπαιδευτικής συγκέντρωσης συνέπεσε με τη δυναμική κινητοποίηση των μελισσοκόμων στο ίδιο σημείο και όλοι μαζί φώναξαν κοινά συνθήματα και πραγματοποίησαν και κοινή πορεία διαμαρτυρίας.

Δείτε το βίντεο:

Οι φοιτητές εκτός από την εναντίωσή τους στο νομοσχέδιο, θα προχωρήσουν και σε άλλες δράσεις, όπως:

Τη Δευτέρα 5/2 κινητοποίηση στον Κοσμήτορα της σχολής στο κτίριο της ΠΕΒ για το θέμα της δωρεάν σίτισης. Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που ακόμα δεν δικαιούται δωρεάν σίτιση στην συνάντηση μας με τον Κοσμήτορα της Σχολής. Σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το ζήτημα από τον ίδιο τον Κοσμήτορα, προχωράμε σε κατάληψη των ταμείων στη λέσχη την Τρίτη 6/2.

Μεγάλη φοιτητική συναυλία την Παρασκευή 9/2 και ώρα 20:00 στη σχολή στα Γαλανέϊκα με θέμα: ΌΧΙ στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια! Πτυχία με αξία, όχι με τιμή!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση