Ευχαριστήριο του πρώην Διοικητή ΔΙΠΥΝ Φωκίδας Παναγιώτη Μπαλτά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 16:06 Ευχαριστήριο του πρώην Διοικητή ΔΙΠΥΝ Φωκίδας Παναγιώτη Μπαλτά

Επιστροφή στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Αττικής, για το Λαμιώτη Πύραρχο Παναγιώτη Μπαλτά, ο οποίος για ένα χρόνο ήταν επικεφαλής των Π.Υ. του νομού Φωκίδας.

Ο ίδιος ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκε και για τους νέους φίλους που απέκτησε στη φιλόξενη Φωκίδα.

Διαβάστε το ευχαριστήριό του:

«Με την αποχώρηση μου από τη θέση του Διοικητή  των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Φωκίδας, λόγω μετάθεσης μου στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Αττικής, κλείνει ένας μικρός, αλλά πολύ σπουδαίος κύκλος εργασιακός αλλά και προσωπικός για μένα, στο Νομό Φωκίδας. Μια πανέμορφη περιοχή φυσικού κάλλους, με σημαντικούς και φιλόξενους ανθρώπους, αλλά κυρίως με τους σπουδαίους φίλους που απέκτησα στη πορεία.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Διοικητής στη Φωκίδα, κυρίαρχος στόχος μου ήταν η ασφάλεια και προστασία της ζωής και περιουσίας των πολιτών, του φυσικού περιβάλλοντος και, ιδίως, του δασικού πλούτου και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Νομού. Θεωρώ πως όλοι μαζί τα καταφέραμε, ο καθένας από την μεριά του και  μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και ακραίο σε συνθήκες καλοκαίρι.

Αποχωρώντας, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου, στους Διοικητές και Υποδιοικητές των Υπηρεσιών του Νομού, σε όλο το Πυροσβεστικό Προσωπικό της Φωκίδας, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου στη ΔΙ.Π.Υ Ν., που είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, για την εργατικότητα, τον υπηρεσιακό ζήλο, το υψηλό φρόνημα και την πειθαρχικότητα που επέδειξαν το διάστημα κατά το οποίο διετέλεσα ως Διοικητής.

Σε όλο αυτό το προσωπικό, εκφράζω την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου και παροτρύνω όλους τους συναδέλφους μου να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο, ενδιαφέρον και αφοσίωση την κοινωνική προσφορά τους, διότι από κοινού δουλέψαμε με επιμονή και φέραμε σημαντικά αποτελέσματα.

Αισθάνομαι επιπλέον την ανάγκη να εκφράσω τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου στον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιο Δελμούζο,  το  Δήμαρχο Δελφών κ. Ταγκαλή Παναγιώτη, τον απερχόμενο Δήμαρχο Δωρίδος κ. Γιώργο Καπεντζώνη, την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, το Λιμεναρχείο Ιτέας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, αλλά και όλες τις Αρχές της Π.Ε. Φωκίδας, για την αγαστή συνεργασία μας και την συμπαράσταση τους, στο έργο της Πυροσβεστικής.

Επίσης, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., οι οποίοι με τη δημοσιογραφική τους δεοντολογία αποτύπωναν με αντικειμενικό τρόπο και δίκαιη κριτική στα πυροσβεστικά θέματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες του Νομού Φωκίδας, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, την φιλία και την αγάπη που μου προσέφεραν απλόχερα, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους στην Πυροσβεστική και στο πρόσωπό μου.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από την νέα μου θέση, θα συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση παραμένοντας πιστός στις αρχές, στις αξίες και στα ιδανικά μου με άμεση προτεραιότητά μου την ασφάλεια και προστασία της ζωής και περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Τελειώνοντας θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Φωκίδας Πύραρχο Κωνσταντίνο Τσίκα, για την τοποθέτησή του και εύχομαι ολόψυχα να απολαμβάνει υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση