Αρκετές διακοπές ρεύματος την Τρίτη στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 07:16 Αρκετές διακοπές ρεύματος την Τρίτη στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες διακοπής…

Το Πρακτορείο Αταλάντης Περιοχής  Λαμίας του ΔΕΔΔΗΕ, ενημέρωσε για προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, συνέπεια των οποίων θα είναι διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

1η ΔΙΑΚΟΠΗ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΕΛ BEΝΖΙΝΑΔΙΚΟ, ΤΜΗΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΠΑΤΑΡΕΙΚΑ,ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΣΚΑΡΦΕΙΑΣ, ΜΩΛΟΣ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΜΩΛΟΥ, ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ, ΑΝΑΒΡΑ, ΚΑΡΑΒΙΔΙΑ,ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ, ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Φ/Β από ώρα 07:00’ έως 08:00’ και από ώρα 15:00’ έως 16:00’.

2η ΔΙΑΚΟΠΗ

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΤΟΒΑ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΜΩΛΟΥ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ από ώρα 07:00’ έως 08:00’ και από ώρα 15:00’ έως 16:00’.

3η ΔΙΑΚΟΠΗ

ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ από ώρα 07:00’ έως 16:00’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση