O Χιονοδρομικός & Ορειβατικός Όμιλος Λαμίας έκλεισε 50 χρόνια και έκοψε την πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 10:52 O Χιονοδρομικός & Ορειβατικός Όμιλος Λαμίας έκλεισε 50 χρόνια και έκοψε την πίτα του

Το Σάββατο 03/02/2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Χιονοδρομικού και Ορειβατικού Όμιλου Λαμίας ΧΟΟΛ, για μια χρονιά ορόσημο, τη ‘’Χρυσή’’ χρονιά, που σηματοδοτεί τα 50 χρόνια ύπαρξης λειτουργίας και προσφοράς στον τομέα της χιονοδρομίας, πεζοπορίας, ορειβασίας, διάσχισης φαραγγιών αλλά και σε δράσεις συνυφασμένες με την πολιτική προστασία και τον εθελοντισμό με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί από καρδιάς Τον Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε Φθιώτιδας Σανίδα Ηλία, τον Διευθυντή της Δ/νσης Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Τσακωνίτη Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων Πρέντζα Μάκη , την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Ματσούκα- Χάψα Ευαγγελία , τον Δημοτικό Σύμβουλο Τζούφλα Δημήτριο, τον Προϊστάμενο της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Στ. Ελλάδας Πολύζο Ζώη, τον Πρόεδρο της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Ειδικών Δυνάμεων Στερεάς Ελλάδας Αγγέλη Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων του Δάσους Λαμία Φούντα Πάρη, Τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Φθιώτιδας (I.P.A. of fthiotida Greece) Χαψα Μενέλαο, Τον Διασώστη και Εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών Ε.Κ.Α.Β. Κουτσονίκα Ιωάννη , τον Αρχηγό του 1ου Σύστηματος Αεροπροσκόπων Λαμίας Τσέκο Βασίλειο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου των οποίων ο Χ.Ο.Ο.Λ. είναι η ‘’επιλογή’’ για τις αποδράσεις τους!

Δείτε φωτογραφίες:

1-image9

2-image8

image0

image1

image2

image3

image4

image5

image6

image7

image11

image12

image13

image14

image15

image16

image17

image18

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση