Λαμία: Προφυλακίστηκαν τα αδέρφια που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:08 Λαμία: Προφυλακίστηκαν τα αδέρφια που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθερη χωρίς κάποιο περιοριστικό όρο αφέθηκε η 22χρονη που είχε συλληφθεί μαζί τους…

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν Ανακριτής και Εισαγγελέας, στα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για  σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα συμμορία, καθώς και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών κατοχή και διακίνηση.

Μετά από την απολογία τους το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2), οι δύο νεαροί ηλικίας 32 και 24 ετών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ αντίθετα αφέθηκε ελεύθερη η φίλη τους 22 ετών που είχε συλληφθεί μαζί τους, χωρίς να της επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Οι συνήγοροι Υπεράσπισης, Δημήτριος Κρούπης και Αργυρώ  Καραφέρη, μιλώντας στο LamiaReport σημείωσαν: «Κατά την γνώμη μας, η έκβαση στο παρόν δικονομικό στάδιο υπήρξε νομικώς και ουσιαστικώς λελογισμένη. Ελπίζουμε, βάσιμα, ότι και οι υπόλοιποι ισχυρισμοί μας θα γίνουν δεκτοί, στην πορεία της υπόθεσης».

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την αστυνομία, σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι των κατηγορουμένων σε συνοικία της Λαμίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 267,3 γραμμαρίων

• 1 διαδερμικό έμπλαστρο του ναρκωτικού FENTAMYL, άνευ ιατρικής συνταγής,

• το χρηματικό ποσό των 660,5 ευρώ,

• 1 σκαπτικό εργαλείο,

• 4 κινητά τηλέφωνα και

• πλήθος νάιλον περιτυλιγμάτων, πρόσφορων για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση