Λαμία: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 13:34 Λαμία: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, χρηματικό ποσό, ΙΧΕ, μηχανάκι και κινητά τηλέφωνα…

Στη σύλληψη τριών μελών  εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Λαμίας, προχώρησαν τη Δευτέρα (5/2) το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, μετά από μεθοδική έρευνα και διακριτική παρακολούθηση των υπόπτων.

Πρόκειται για δύο αδέρφια 32 και 24 ετών, καθώς και μία κοπέλα 22 ετών, που κατηγορούνται ότι προέβαιναν στη διακίνηση - αγοραπωλησία των ναρκωτικών, από το σπίτι που διατηρούσαν στην περιοχή, χρησιμοποιώντας ως μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με την αστυνομία, ακόμη και τσιλιαδόρους, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν εντοπισμό τους.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διατηρούσαν τα μέλη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 267,3 γραμμαρίων

• 1 διαδερμικό έμπλαστρο του ναρκωτικού FENTAMYL, άνευ ιατρικής συνταγής,

• το χρηματικό ποσό των 660,5 ευρώ,

• 1 σκαπτικό εργαλείο,

• 4 κινητά τηλέφωνα και

• πλήθος νάιλον περιτυλιγμάτων, πρόσφορων για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο (2) οχήματα και συγκεκριμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  και δίκυκλη μοτοσικλέτα, τα οποία χρησιμοποιούσαν τα μέλη της ομάδας, ως μέσα για τη διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα συμμορία, καθώς και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών κατοχή και διακίνηση, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας. Οι δικηγόροι Δημήτρης Κρούπης και Αργυρώ Καραφέρη, που ανέλαβαν την υπεράσπισή τους, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση