Συνάντηση Οικονόμου - Αποστόλου στο Δημαρχείο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 13:34 Συνάντηση Οικονόμου - Αποστόλου στο Δημαρχείο Στυλίδας

Συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας τςη Νέας Δημοκρατίας και με το Σύλλογο Γεωπόνων Φθιώτιδας…

Στο πλαίσιο των συναντήσεών του με τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους της Φθιώτιδας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, είχε την Παρασκευή (9/2), μία πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Στυλίδας, Γιάννη Αποστόλου και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρει ο κ. Οικονόμου: «Συζητήσαμε για τον τρόπο συνεργασίας μας και την δυνατότητα συμβολής από την πλευρά μου στο σχεδιασμό, διεκδίκηση και υλοποίηση των στόχων του Δήμου.

Ενημερώθηκα για τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής τόσο σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση άμεσων αναγκών όσο και για ζητήματα στρατηγικής.

Τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα το πρόβλημα της ακαρπίας, τα έργα υποδομών με έμφαση τα αρδευτικά δίκτυα, η ανάγκη διενέργειας διερευνητικών γεωτρήσεων και η λειτουργία και ο εκσυγχρονισμός των αντλιοστασίων αποτελούν βασικά ζητήματα.

Συζητήσαμε επίσης για το λιμάνι της Στυλίδας, την ολοκλήρωση των αλιευτικών καταφυγίων και τις παρεμβάσεις στο δίκτυο αποχέτευσης σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου».

Επίσης, την ίδια μέρα ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε στη Λαμία, με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Συλλόγου Γεωπόνων Φθιώτιδας.

Τη συζήτηση απασχόλησαν «ζητήματα που απασχολούν τον επιστημονικό κλάδο, τους γεωπόνους, τους γεωτεχνικούς, αλλά και συνολικά τον αγροτικό κόσμο», όπως επισημαίνει ο Βουλευτής Φθιώτιδας και συμπληρώνει:

«Ενημερώθηκα για τις πρωτοβουλίες του συλλόγου σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής μας. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι κάναμε μια παραγωγική κουβέντα για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, τις στρεβλώσεις, τις προκλήσεις και τις σημαντικές αλλαγές που είναι ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα. Ιδιαίτερα στην κατεύθυνση αυτή συμφωνήσαμε να αναπτύξουμε κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα».

Δείτε φωτογραφίες από τις συναντήσεις Οικονόμου σε Στυλίδα και Λαμία:

Oikonomou00001

Oikonomou00002

Oikonomou00003

Oikonomou00005

Oikonomou00006

Oikonomou00007

Oikonomou00008

Oikonomou00009

Oikonomou00011

Oikonomou00012

Oikonomou00014

Oikonomou00015

Oikonomou00016

Oikonomou00017

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση