Βλάβη σε κεντρικό αγωγό νερού στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 11:02 Βλάβη σε κεντρικό αγωγό νερού στο κέντρο της Λαμίας

Αποκαταστάθηκε άμεσα η βλάβη, όμως για αρκετή ώρα οι βρύσες έβγαζαν θολό νερό…

Θολό νερό έβγαινε το πρωί της Δευτέρας (12/2) από τις βρύσες σε μεγάλη περιοχή του κέντρου της Λαμίας.

Το LamiaReport δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από επαγγελματίες αλλά και από κατοίκους της περιοχής, από τους Μύλους του Μουζέλη μέχρι και την πλατεία Πάρκου.

Μάλιστα καφετέρια στο κέντρο της Λαμίας αναγκάστηκε να σταματήσει να εξυπηρετεί τους πελάτες για να προστατέψει τους ίδιους και τα μηχανήματα.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επρόκειτο για σημαντική βλάβη σε κεντρικό αγωγό ψηλά στην οδό Δυοβουνιώτη, την οποία διευθέτησαν νωρίς το πρωί και τα χώματα ήταν αποτέλεσμα των απαραίτητων ρυθμίσεων. Η κανονικότητα επανήλθε στα περισσότερα σημεία πριν τις 11:00’ χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί η υδροδότηση.  

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκε και μία διακοπή νερού λόγω βλάβης στο παλαιό σχέδιο της Νέας Μαγνησίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση