Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ - Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 09:51 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ - Στυλίδα (φωτογραφία αρχείου)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης σηράγγων. 

Συγκεκριμένα,  από σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα μεταξύ του Η/Κ Αχινού στο 241,5ο χλμ. και του Α/Κ Αγίας Μαρίνας στο 223,1ο χλμ.. Οι οδηγοί με προορισμό την Αθήνα θα εξέρχονται από τον Η/Κ Αχινού και μέσω του επαρχιακού δικτύου και ακολουθώντας τη σήμανση θα οδηγούνται στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομαντήλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση