Το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Λαμιέων έκοψε την πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 17:28 Το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Λαμιέων έκοψε την πίτα του

Πραγματοποιήθηκε παράλληλα η Γενική Συνέλευση…

Την  εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου τους πραγματοποίησαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, οι Υπάλληλοι του Δήμου Λαμιέων, παράλληλα με τη Γενική τους Συνέλευση.

Παραβρέθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ποντίκας, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη της Διοίκησης του  Σωματείου και στους εργαζόμενους του Δήμου μία υγιή και δημιουργική χρονιά, τονίζοντας πως η Δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον κάθε εργαζόμενο.

Ο κ. Ποντίκας  σημείωσε ακόμη πως μεταξύ Σωματείου και Διοίκησης του Δήμου υπάρχει διαρκής διάλογος και μέσα από αυτόν όλοι πιστεύουν πώς  θα  επιτευχθεί πρόοδος σε πολλά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν επίσης,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Μάκης Πρέντζας,  η Αντιδήμαρχος Ευαγγελία Ματσούκα - Χάψα και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ψειρόπουλος και Στέργιος Θεοδώρου.

Στην διάρκεια της βραδιάς συνεχίστηκε σε όμορφο κλίμα η  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στην οποία συζητήθηκαν οι δράσεις του Σωματείου τα τελευταία έτη και η εκδήλωση  έκλεισε με την κλήρωση και  απονομή των χρηματικών ποσών που είχαν αποφασιστεί από την διοίκηση του Δ.Σ. αντί φλουριών.

Επίσης κληρώθηκε και ένα ξεχωριστό μεγάλο δώρο, ένα ταξίδι στην Κρήτη με όλα τα έξοδα πληρωμένα, προσφορά του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Μάλιστα, χρειάστηκε να βγουν δύο «τυχεροί», καθώς αρχικά η κλήρωση ανέδειξε το Δημήτρη Μπρέκη που λόγω της θέσης του στο ΔΣ του Σωματείου, ζήτησε να επαναληφθεί η κλήρωση και να παραλάβει το δώρο κάποιος άλλος συνάδελφός του.

Δείτε φωτογραφίες:

pita-DL001

pita-DL002

pita-DL003

pita-DL004

pita-DL005

pita-DL006

pita-DL007

pita-DL008

pita-DL009

pita-DL011

pita-DL012

pita-DL013

pita-DL015

pita-DL016

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση