Η Αγιοβασιλόπιτα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 22:25 Η Αγιοβασιλόπιτα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας

Την Αγιοβασιλόπιτά τους έκοψε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, τον οποίο συνόδευε ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Ανδρέας Ιωακείμ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας, παρευρέθηκαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Παγκρατίου Λαμίας π. Βασίλειος Καραμέρης, η  Περιφερειακή Διευθύντρια Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Παρχαρίδης, ο Οργανωτικός Συντονιστής Στερεάς Ελλάδας  Χρίστος Μαρκαντώνης, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Θεολόγων Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Φιλολόγων Ελένη Παπαντωνίου, Μαθηματικών Γιώργος Καλατζής, Μηχανολόγων Δημήτριος Νικολαΐδης, Ηλεκτρολόγων Χρήστος Καλιώρας, Πληροφορικής Γιώργος Ζάχος,  Γεωπονίας Διατροφής & Περιβάλλοντος Βασιλική Στοφόρου, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μαριάνθη Ντούβα και η Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας Βασιλική Αλβέρτη.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών απηύθυνε σε όλους εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος και ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αφενός για την αγαστή συνεργασία και αφετέρου για την τιμητική του πρόσκληση στη χοροεσπερίδα των εκπαιδευτικών. Στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην εκπαιδευτική κοινότητα, διοικητικά στελέχη, εκπαιδευτικούς και μαθητές. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τις σχολικές μονάδες για τα αιτήματα συνεργασίας που δέχεται εκ μέρους τους και ευχήθηκε να ελαχιστοποιηθούν τα περιστατικά βίας και έντασης μεταξύ των μαθητών.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Παρχαρίδης ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη, με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης.

Στη συνέχεια, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την άψογη συνεργασία μεταξύ των στελεχών των δύο Διευθύνσεων και την πεποίθησή της, ότι βάσει του κοινού σκοπού για τη βελτίωση της σχολικής ζωής στο σύνολό της, η εκπαιδευτική κοινότητα μπορεί και πρέπει να επιτύχει την αναβάθμιση του ρόλου του σχολείου και των εκπαιδευτικών προς όφελος όλης της κοινωνίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνου Σπαλιώρα προς το προσωπικό της Διεύθυνσης και την αναγνώριση του πολύ σημαντικού ρόλου τους για τον συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Για την ανταπόκριση στην πρόσκληση, αλλά και σε κάθε χρεία της Υπηρεσίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους παρευρισκόμενους και σε ένδειξη εκτίμησης προσέφερε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας ένα λεύκωμα με τίτλο «Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Τα χρόνια της ελπίδας», του ROBERT A. MCCABE.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση