Η Κοινότητα Πελασγίας καταδικάζει τις δολοφονίες των ζώων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 14:21 Η Κοινότητα Πελασγίας καταδικάζει τις δολοφονίες των ζώων

«Η φόλα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και όχι τρόπος για να λιγοστέψουν τα αδέσποτα ζώα…», τονίζουν οι Νέοι του χωριού…

Αποτροπιασμό σε κάθε νοήμων άνθρωπο έχει προκαλέσει η μαζική δολοφονία σκύλων στην περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η Κοινότητα Πελασγίας, καταδικάζει την πράξη και δεσμεύεται να βοηθήσει τις αρχές για την εύρεση των δραστών. Η ανακοίνωση:

«Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πελασγίας καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την αποτρόπαιη πράξη της μαζικής θανάτωσης μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων, πιθανώς από κατανάλωση δηλητηριασμένων τροφών. Διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους της κοινότητάς μας ότι θα παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια προς τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση του θέματος και την αναζήτηση των υπαιτίων. Στόχος μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας και μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος».

Τις αστυνομικές αρχές όμως επικουρούν ήδη και οι Νέοι της Πελασγίας, προκειμένου να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Διαβάστε την ανάρτησή τους:

«Με αφορμή ένα γεγονός που απασχολεί την τοπική κοινωνία μας τις τελευταίες μέρες και αφορά τις φόλες που έχουν δηλητηριάσει και σκοτώσει πολλά αδέσποτα ζώα  , θα θέλαμε να  ενημερώσουμε κάθε πολίτη ότι όταν πέφτει στην αντίληψή τους περιστατικό δηλητηρίασης ή ύπαρξης φόλας σε μια περιοχή πρέπει να ενημερώνουν αμέσως με ηλεκτρονικό μήνυμα μέσα στο πρώτο 24ωρο και να αναφέρουν το γεγονός.

Δεν θέλουμε να γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες αποτρόπαιων εγκλημάτων, δεν μπορούμε να τρέχουμε αλλόφρονες με ζώα που σπαρταράνε και ξεψυχάνε, δεν αντέχουμε άλλο να συνεχίζεται η φρίκη της φόλας.

Η σύλληψη και η τιμωρία έστω και κάποιων δραστών, μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για άλλους, μπορεί να καλλιεργήσει την συνείδηση ότι η φόλα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και όχι τρόπος για να λιγοστέψουν τα αδέσποτα ζώα.

Ενημέρωσε αμέσως και πριν περάσει το 24ωρο στο παρακάτω mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κάλεσε  στο κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σου και στην Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση