Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΠΕΨΥκΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 19:07 Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΠΕΨΥκΚΑ

Η Πρότυπη Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής, δημοσιεύει πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη έξι (6) ατόμων με τις ειδικότητες: Ψυχιάτρου, Ψυχολόγου, Κοινωνικού Λειτουργού, Νοσηλευτή, Διοικητικού Υπαλλήλου και Οδηγού.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην παρακάτω πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΠΕΨΥκΚΑ:

ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Πρότυπη Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής, καλεί όσους επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη στελέχωση της δράσης με τίτλο: «Υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας και ειδικής φροντίδας ψυχικής υγείας» στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων «ΤΟ ΣΤΕΚΙ» βάση της 16/01/2018, Αρ.Πρωτ.: Γ3α,β/Γ.Π.οικ.3839 έγκρισης από άποψης σκοπιμότητας.

Οι υποψήφιοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για:

(1) θέση Ψυχιάτρου μερικής απασχόλησης ή ως εξωτερικό συνεργάτη
(1) θέση Ψυχολόγου πλήρους απασχόλησης
(1) θέση Κοινωνικού Λειτουργού πλήρους απασχόλησης
(1) θέση Νοσηλευτή Δ.Ε., Τ.Ε., Π.Ε. ,πλήρους απασχόλησης
(1) θέση Διοικητικού Υπαλλήλου μερικής απασχόλησης
(1) θέση Οδηγού μερικής απασχόλησης

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων θα είναι Αορίστου Χρόνου από την υπογραφή τους.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οι αιτήσεις συμμετοχής θα βρίσκονται αναρτημένες για τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες: στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Ψ.Υ.κΚ.Α.: www.pepsikka.gr (ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο προς τούτο εκπρόσωπο, με θεωρημένη από δημόσια αρχή εξουσιοδότηση, τις εργάσιμες ημέρες (ώρες 10:00 - 14:00) ή να αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (με ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου έως και της καταληκτικής) την αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, από 19/02/2024, ημέρα Δευτέρα έως και την 04/03/2024, ημέρα Δευτέρα, ώρα 16.00 μ.μ., στη διεύθυνση: Π.Ε.Ψ.Υ.κ Κ.Α., Λ. Δημοκρατίας 52, Τ.Κ. 35100, Λαμία, τηλέφωνο: 22310-36992.

Πληροφορίες:
- Π.Ε.Ψ.Υ.κ Κ.Α., Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 52, Τ.Κ. 35100, Λαμία
Τηλέφωνα: 22310-36992 / 22310-25900, ώρες 10:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κ. Ζέρβας Γεώργιος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση