Στη Νέα Υόρκη σε Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών η Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 22:16 Στη Νέα Υόρκη σε Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών η Περιφέρεια Στερεάς

Τον Ιούνιο του 2024. Δείτε προϋποθέσεις συμμετοχής…

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, Enterprise Greece ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην  68η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2024», που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Ιουνίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο JacobJavits, στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής.

Η SUMMER FANCY FOOD SHOW 2024 διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.300 μέλη. Θεωρείται η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει δυναμικά για πέμπτη φορά στην εν λόγω έκθεση, καθώς οι Η.Π.Α είναι βασική αγορά στόχος για τις Ελληνικές εξαγωγές, ιδιαίτερα μετά και τη στροφή των Αμερικανών στην υγιεινή Μεσογειακή διατροφή και την ακμάζουσα Ελληνική Παροικία.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή/και η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου επιδοτείται κατά 70%.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση