Λαμία: Συναγερμός για βρέφος 10 ημερών που έχασε τις αισθήσεις του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 08:43 Λαμία: Συναγερμός για βρέφος 10 ημερών που έχασε τις αισθήσεις του

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και συνοδεία αστυνομικών, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι όλα καλά…

Συναγερμός το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2) στην οδό Καραϊσκάκη στη Λαμία, για μωρό που φερόταν να έχει χάσει τις αισθήσεις του και τους γονείς του να ζητούν βοήθεια από ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο μηχανές ΔΙΑΣ, ωστόσο το ευτύχημα ήταν ότι το μωρό ήταν και πάλι ζωηρό. Με την άφιξη του ασθενοφόρου και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το μωράκι είναι εντάξει, ωστόσο πρότειναν να πάει προληπτικά να εξεταστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μάλιστα το ασθενοφόρο συνόδευσαν οι μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Τελικά και στα Επείγοντα του Νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι το μωρό «χαίρει άκρας υγείας», ωστόσο προτάθηκε στους γονείς για να ησυχάσουν αν ήθελαν να μείνει μία ημέρα μέσα για παρακολούθηση.

Τελικά οι γονείς ανέλαβαν να παρακολουθούν μόνοι τους το παιδάκι τους, καθώς πλέον ήταν και πάλι δραστήριο και ζωηρό όπως ήταν και τις προηγούμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση