Συνάντηση Κοτρωνιά με Άδωνη για το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 13:06 Συνάντηση Κοτρωνιά με Άδωνη για το Νοσοκομείο Λαμίας

Έθεσε ξανά τα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Στερεάς…

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη είχε σήμερα ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κοτρωνιάς, προκειμένου να συζητήσουν για προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με τον κ. Κοτρωνιά, ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα δώσει άμεση προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων αυτών και ότι θα προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ανανεώσαν μάλιστα το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα στην οποία ο βουλευτής θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου ώστε να μεταφέρει στον Υπουργό και τα αποτελέσματα της συνέλευσης που θα γίνει το Σάββατο στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Υπουργό και τόνισε ότι «είναι υποχρέωση της Κυβέρνησής μας να κάνουμε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας την ναυαρχίδα παροχής υπηρεσιών υγείας ολόκληρης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος προς όφελος όλων των πολιτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση