Λαμία: Σκόρπισε τον πανικό με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 09:38 Λαμία: Σκόρπισε τον πανικό με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Σφήνωσε» στην οδό Βενιζέλου και τον συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ….

Απίστευτο ατύχημα στο κέντρο της Λαμίας, με «πρωταγωνιστή» οδηγό τρακτέρ το βράδυ της Παρασκευής (23/2)!

Ένας τεράστιος γεωργικός ελκυστήρας - χωρίς πινακίδες - εθεάθη στο κέντρο να κινείται με αρκετή ταχύτητα και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στο ύψος της πλατείας Διάκου, του έκαναν νόημα για έλεγχο, χωρίς ο οδηγός του να συμμορφωθεί. Μάλιστα συνέχισε να κινείται γρήγορα περνώντας ξυστά από τα ταξί που ήταν στην πιάτσα και στη συνέχεια κινήθηκε για την οδό Βενιζέλου.

Εκεί «μάζεψε» δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα, από τα οποία ξήλωσε τους καθρέφτες.

Σε εκείνο το σημείο το μεγάλο τρακτέρ ουσιαστικά «σφήνωσε» και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ βρήκαν την ευκαιρία να τον ακινητοποιήσουν και να πάρουν τα κλειδιά.

Ο οδηγός του τρακτέρ οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ στο σημείο έφτασε και πλήρωμα της τροχαίας ώστε να βεβαιώσουν και τις υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί ότι μέσα στα δύο αυτοκίνητα υπήρχε και κόσμος, μάλιστα στο πρώτο από αυτά ήταν ένα ζευγάρι με το μικρό τους παιδί.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport o οδηγός του άλλου οχήματος που είδε ξαφνικά το τρακτέρ να έρχεται καταπάνω τους.:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση