Τρίτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 13:09 Τρίτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων

Τέσσερα τα θέματα στην ημερήσια διάταξη…

Συνεδριάζει την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:30’ το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού Καταστήματος Μώλου (Εθνικής Αντίστασης 5, Μώλος), το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Κωνσταντίνου Κεφάλα.

Η 3η τακτική συνεδρίαση περιλαμβάνει τέσσερα (4) θέματα στην ημερήσια διάταξη με Εισηγητή τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Ηλία Γ. Κυρμανίδη, όπως παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

1. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας

2. Ορισμός εκπροσώπων τον Δήμου Καμένων Βούρλων στην Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για την επικαιροποίηση τον Μητρώου Προσώπων που θα συγκροτούν τις επιτροπές τον διαγωνισμού των έργων

3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Καμένων Βούρλων για το πρόγραμμα Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων «Κωνσταντίνος Δοξιάδης» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΘΕΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

4. Εφαρμογή προγράμματος δακοκτονίας έτους 2024

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση