Σήμερα η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 10:24 Σήμερα η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Στο Δημοτικό Κατάστημα Μώλου…

Η 1η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Καμένων Βούρλων, Θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:30 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου τον Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Μώλου, σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνου Κεφάλα.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που επιθυμούν να θέσουν Θέμα προς συζήτηση στην ειδική συνεδρίαση, καλούνται να το υποβάλουν εγγράφως μέχρι την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, είτε στη Γραμματεία τον Δημοτικού Συμβουλίου (κατά τις εργάσιμες ημέρες), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείού στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή protokolo@mwloο.gr, ώστε να εγγραφούν στον κατάλογο της Ημερήσιας Διάταξης.

Εφόσον τα προτεινόμενα θέματα υπερβαίνουν τον αριθμό που ορίζουν οι ισχύουσες διατάξεις, Θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:30 πμ στο Γραφείο τον Προέδρου τον Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων. Το ίδιο Θα ισχύσει και στην περίπτωση που υποβληθούν άνω των δυο (2) Θεμάτων από τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, δηλαδή Θα διενεργηθεί επίσης δημόσια κλήρωση.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Καμένων Βούρλων στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση