Αγρότες απέκλεισαν με τρακτέρ το τελωνείο Λάρισας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 12:32 Αγρότες απέκλεισαν με τρακτέρ το τελωνείο Λάρισας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέταξαν άχυρα στο χώρο πριν αποχωρήσουν…

Σε συμβολικό αποκλεισμό του Τελωνείου της Λάρισας προχώρησαν αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα από το μπλόκο του Πλατυκάμπου, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αγώνας τους συνεχίζεται μέχρι να υλοποιηθούν τα αιτήματα που έχουν θέσει προς την κυβέρνηση.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από περίπου δεκαπέντε οχήματα απέκλεισε το τελωνείο της Λάρισας.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος τους Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, οι αγρότες της χώρας προχωρούν σε δράσεις, όπως και οι συνάδελφοι τους σε όλη την Ευρώπη με αφορμή τη νέα ΚΑΠ.

«Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και καλούμε την κυβέρνηση να λύσει προβλήματα που συνεχίζουν να είναι υπαρκτά», τόνισε ο κ. Κουκούτσης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στο αγροτικό πετρέλαιο.

Την υποστήριξη του στους αγρότες έδωσε και ο πρόεδρος της 5ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Θεσσαλίας – Ανατολικής Στερεάς, Ευθύμιος Μηλιώνης.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους οι αγρότες πέταξαν μπάλες με άχυρο μέσα στο κτίριο του τελωνείου, ενώ το μεσημέρι θα μετακινήσουν τα οχήματα τους στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες από το larissanet.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση