To Dune: Part II αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 08:16 To Dune: Part II αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

«Dune: Μέρος δεύτερο», «Ζώνη Ενδιαφέροντος» και «Oι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλεται το «Dune: Μέρος δεύτερο». Το sci-fi έπος του Ντενί Βιλνέβ ολοκληρώνεται θεαματικά. Μπορεί να ανέβαλε την πρεμιέρα του για μερικούς μήνες λόγω των απεργιών του περασμένου καλοκαιριού, ωστόσο, το σμίξιμο με τον φανταστικό κόσμο που εμπνεύστηκε ο Φρανκ Χέρμπερτ και σκηνοθετεί ο Ντενί Βιλνέβ, βρίσκεται προ των πυλών.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: Η «Ζώνη Ενδιαφέροντος» μια από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων χρόνων, που δικαίως κέρδισε το Μέγα Βραβείο της Επιτροπής στις Κάννες, το βραβείο FIPRESCI και βραβείο σάουντρακ, ενώ αποτελεί και επίσημη πρόταση της Μεγάλης Βρετανίας για το ξενόγλωσσο Όσκαρ και η παιδική ταινία «Oι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν».

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Dune: Μέρος δεύτερο».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Πέμπτης (29/2) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Dune: Μέρος δεύτερο»

Περίληψη
Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve
Ηθοποιοί: Dave Bautista, Florence Pugh, Lea Seydoux, Javier Bardem, Timothee Chalamet, Tim Blake Nelson, Rebecca Ferguson, Zendaya Coleman, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling, Josh Brolin, Christopher Walken, Austin Butler

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ζώνη Ενδιαφέροντος»

Περίληψη
Ο διοικητής του στρατοπέδου του Άουσβιτς, Ρούντολφ Ες, και η σύζυγός του, Χέντγουιγκ, προσπαθούν να φτιάξουν μια ονειρεμένη ζωή για την οικογένειά τους σε ένα σπίτι με όμορφο κήπο, που τον χωρίζει ένας φράκτης από το πεδίο φρικαλεοτήτων.

Σκηνοθεσία: Jonathan Glazer
Ηθοποιοί: Christian Friedel, Freya Kreutzkam, SANDRA HÜLLER

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Oι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν»

Περίληψη
Σανγκάη, 1934. Κάτω από την επιφάνεια, στον κόσμο των εντόμων οι ντετέκτιβ και οι γκάνγκστερ συνυπάρχουν σαν σε φιλμ νουάρ. Ο μοναχικός επιθεωρητής Σαν – που ανήκει στο είδος της αράχνης κυνηγού- καλείται να λύσει ένα μυστήριο που αποδεικνύεται μία υπόθεση ζωής και θανάτου για ανθρώπους και έντομα.

Σκηνοθεσία: Julio Soto Gurpide
Ηθοποιοί (φωνές): Θανάσης Κουρλαμπάς, Βασιλική Σούτη, Νέστωρ Κοψιδάς, Αμαλία Νίνου, Μαρία Ζερβού, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Υφαντής, Άγγελος Λιάγκος, Θάνος Λέκκας, Ντίνος Σούτης

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Dune: Μέρος δεύτερο» στις 18:30 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Oι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν» στις 18:15 (Σάββατο και Κυριακή)
  • «Ζώνη Ενδιαφέροντος» στις 21:00 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση