Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 17:38 Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τιθορέα

«Έργο με τεράστιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που για χρόνια έμοιαζε ουτοπία…»

Την σύμβαση κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στη δημοτική Κοινότητα Τιθορέας, υπέγραψε χθες η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και δεν έκρυψε τη χαρά της που «ένα τέτοιο έργο με τεράστιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που για χρόνια έμοιαζε ουτοπία», πέτυχε να το κάνουν πραγματικότητα.

Με μεγάλο κόπο και επίμονες ενέργειες αρχικά εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, για τη χρηματοδότησή του με τη σύμβαση του να φτάνει στο ποσό του 1.961.130,41€ χωρίς Φ.Π.Α.

«Η επιτυχία ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα. Στη δική μας περίπτωση σίγουρα είναι συνώνυμη με την υλοποίηση σπουδαίων αναπτυξιακών έργων υποδομής», αναφέρει για το σημαντικό έργο η κα Στιβακτή και περιγράφει τα επόμενα βήματα υλοποίησής του:

«Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες που αφορούν την κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τιθορέα, κεντρικού αγωγού μεταφοράς - συνολικού μήκους 9χλμ. περίπου - προς το δίκτυο Κάτω Τιθορέας, καθώς και 380 ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων.

»Ο δρόμος των διεκδικήσεων είναι ανηφορικός και δύσκολος και απαιτεί αποφασιστικότητα. Η αφοσίωση στο αναπτυξιακό όραμά μας όμως και η ισχυρή θέλησή μας ξεπερνούν τα εμπόδια και μας αποζημιώνουν για κάθε μεγάλη προσπάθεια», καταλήγει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση