Στυλίδα: Παράταση εργασιών και διακοπή της κυκλοφορίας στον Περιφερειακό δρόμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 17:53 Στυλίδα: Παράταση εργασιών και διακοπή της κυκλοφορίας στον Περιφερειακό δρόμο

Γίνονται και τμηματικές διακοπές νερού…

Λόγω συνέχισης των προγραμματισμένων εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Στυλίδας»  για την  αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Στυλίδας, παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος της οδού Άρη Βελουχιώτη (Περιφερειακός) από το ύψος του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Στυλίδας έως και το κατάστημα Mistral και κατά τις ώρες 07:30-16:00, καθώς επίσης και οι τμηματικές διακοπές νερού.

«Η  κατανόηση όλων μας είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση των έργων. Αυτό μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας με επιτυχία», σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Φούντας και ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση