Δωρεά οθονών σε σχολεία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 16:27 Δωρεά οθονών σε σχολεία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Το ευχαριστώ της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή…

Στη δωρεά δέκα οθονών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, προχώρησε εταιρεία στην οποία εργάζεται η κα Φιλιώ Γκαρίλα που είναι από την Ελάτεια, οι οποίες και δόθηκαν οι οχτώ στο Δημοτικό Σχολείο Ελάτειας μία στο Νηπιαγωγείο Ελάτειας και μία στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή, έσπευσε αμέσως να ευχαριστήσει την κα Γκαρίλα γράφοντας «δεν θα κουραστούμε ποτέ να επαινούμε ευγενικές χειρονομίες αλληλεγγύης, ειδικά όταν αφορούν παιδιά!».

Και η κα Στιβακτή συνέχισε: «Οι οθόνες έχουν εγκατασταθεί και ήδη χρησιμοποιούνται από τους μικρούς μαθητές μας, διευκολύνοντας τη διδασκαλία του μαθήματος της πληροφορικής με επαρκή και σύγχρονα μέσα.

»Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τόσο την εταιρεία TMS CARDIFF GAS LTD για την πολύτιμη συνεισφορά και το κοινωνικό πρόσωπό της, όσο και την κα Γκαρίλα για την έμπρακτη αγάπη προς τον τόπο καταγωγής της. Μακάρι η ανιδιοτελής κίνησή τους να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο τρόπος ζωής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση