Προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και με ανήλικα παιδιά μέσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 08:15 Προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και με ανήλικα παιδιά μέσα (φωτογραφία αρχείου)

Στο Νοσοκομείο η ίδια αλλά και τα δύο παιδιά προληπτικά…

Χαμός το βράδυ της Παρασκευής (1/3) στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Χαλκίδα, πριν την παλιά γέφυρα, όταν ΙΧΕ που οδηγούσε 32χρονη αλλοδαπή, «μάζεψε» τρία σταθμευμένα οχήματα, πριν ακινητοποιήσει το δικό της!

Το κακό είναι ότι μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 32χρονη, επέβαιναν και δύο ανήλικα παιδιά, μια 5χρονη και ένας 8χρονος.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία. Στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που επενέβησαν, στον τροχονομικό έλεγχο διαπίστωσαν ότι η 32χρονη στερούνταν της άδειας ικανότητας οδήγησης. Έτσι τόσο η 32χρονη όσο και τα δυο ανήλικα, που δε διευκρινίζει το Λιμεναρχείο για τη σχέση τους με την οδηγό, μεταφέρθηκαν στα γραφεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Εκεί το κοριτσάκι δήλωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε μαζί με το αγόρι, για προληπτικούς λόγους, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, από όπου εξήλθαν σύντομα. Συγχρόνως και η 32χρονη λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η οδηγός συνελήφθη για παράβαση των άρθρων 94 παρ. 1 και 42 παρ. 7Γ του Ν. 2696/99 «περί κοκ», καθώς και για παράβαση του άρθρου 290 Α του Π.Κ. «επικίνδυνη οδήγηση», του άρθρου 306 του Π.Κ. «έκθεση» και του άρθρου 314 του Π.Κ. «σωματική βλάβη από αμέλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση