Σταϊκούρας: 100.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 07:57 Σταϊκούρας: 100.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Λοκρών

Σε Αταλάντη, Κυρτώνη και Μαλεσίνα…

Τη χρηματοδότηση του Δήμου Λοκρών με 100.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τα έργα αφορούν:

1 ον . Την Αταλάντη: εργασίες κατασκευής, καθαρισμός- εκβάθυνση – έργα ανάσχεσης της ροής του ρέματος «Καραγκιόζη», ώστε να αντιμετωπιστεί η πλημμυρική απορροή.

2 ον . Την Κυρτώνη: εργασίες κατασκευών – επισκευών στο νεκροταφείο της δημοτικής κοινότητας.

3 ον . Τη Μαλεσίνα: αποκατάσταση ερεισμάτων ασφαλτοστρωμένων οδών και χωματόδρομων με επαρκή ερείσματα για την πλήρη απορροή των ομβρίων, στον Θεολόγο.

«Η Κυβέρνηση θα εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση της στήριξης και βελτίωσης των υποδομών τους», επισήμανε σχετικά ο κ. Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση