Το Οικονομικό Επιμελητήριο Κεντρικής Στερεάς έκοψε την πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 23:38 Το Οικονομικό Επιμελητήριο Κεντρικής Στερεάς έκοψε την πίτα του

Παρουσία του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας…

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 8ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου ‘Κλειδί’ στην Λαμία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος  του Οικονομικού Επιμελητηρίου της  Ελλάδας Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο βουλευτής Φθιώτιδας Γεώργιος Κοτρωνιάς, εκπρόσωποι του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα και του βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Οικονόμου. Eπίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Ηλίας Σανίδας, Γεώργιος Δελμούζος, και Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων Σεραφείμ Πρέντζας,  ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Δημήτριος Κυρίτσης, η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης Βίβιαν Αργύρη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αθανάσιος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Αθανάσιος Λυκόπουλος και πλήθος αιρετών και μελών του φορέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση