Συνάντηση Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 08:23 Συνάντηση Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας

Το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στη συζήτηση των δύο ανδρών…

Εντονότερη αστυνόμευση για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων στο κέντρο της πόλης αλλά και στις συνοικίες, ζήτησε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη συνάντηση που είχε στο δημαρχιακό κατάστημα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Ταξίαρχο Χρήστο Μουτσώκο, το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου.

Κοινή διαπίστωση όπως επισημάνθηκε η απουσία βαριάς εγκληματικότητας, ωστόσο οι καθημερινές παραβατικές συμπεριφορές από ομάδες πολιτών ή και μεμονωμένα έχουν εξελιχθεί σε σημαντικό πρόβλημα με επιτακτική ανάγκη τον επανασχεδιασμό δράσης για την πρόληψη και καταστολή των ανησυχητικών φαινομένων.

Παράλληλα έμφαση δόθηκε στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει σε κομβικά σημεία της πόλης με τις παρεμβάσεις της τροχαίας που θα αποσυμφορήσουν σε σημαντικό βαθμό την κίνηση των οχημάτων. 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου από την πλευρά του τόνισε, παρά τις διαπιστωμένες ελλείψεις που υπάρχουν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τη διαθεσιμότητα του Δήμου και τη συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας σε θέματα αστυνόμευσης για την προστασία των δημοτών και την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση