Λαμία: Τιμήσαμε την Ημέρα της Γυναίκας με μουσική και λουλούδια (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 11:30 Λαμία: Τιμήσαμε την Ημέρα της Γυναίκας με μουσική και λουλούδια (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με μουσική και λουλούδια υποδέχθηκε τις γυναίκες που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2024, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος Λαμιέων.

Οι αντιδήμαρχοι Ειρήνη Σόλια και Δημήτρης Κυρίτσης, γέμισαν τις αγκαλιές τους με λουλούδια και τα πρόσφεραν στις μεγάλες και μικρές κυρίες που περνούσαν από εκεί. Σύντομα σχηματίστηκε μια μεγάλη παρέα που, εκτός από την όψη και την ευωδιά των λουλουδιών, απόλαυσε και τους υπέροχους ήχους της ορχήστρας που έπαιζε ειδικά για αυτές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση