Φθιώτιδα: Τους απείλησαν ότι θα τους κάψουν για να βρουν τα λεφτά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 08:02 Φθιώτιδα: Τους απείλησαν ότι θα τους κάψουν για να βρουν τα λεφτά!

Άγρια ληστεία στη Λευκάδα του Δήμου Μακρακώμης…

Τον τρόμο έζησαν το βράδυ της Δευτέρας (11/3) και μέχρι να ξημερώσει, δύο ηλικωμένα αδέρφια 82 και 85 ετών που ζουν στη Λευκάδα Φθιώτιδας.

Δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν αφού πρώτα τους έκοψαν το ρεύμα, ψάχνοντας για χρήματα και χρυσαφικά.

Μάλιστα οι δύο ληστές, έδεσαν τον 82χρονο και την 85χρονη και στη συνέχεια τους απείλησαν ότι θα τους κάψουν βάζοντας φωτιά σε κάτι χαρτιά που είχαν.

Ο 82χρονος υπέδειξε στους ληστές το σημείο όπου είχε κρυμμένες τις οικονομίες τους περίπου 4.700 ευρώ και αφού πήραν τα χρήματα, εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους δεμένους τους ηλικιωμένους!

Γύρω στις 7 το πρωί όταν ο 82χρονος κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του, ειδοποίησε έναν γείτονα που συνήθως περιποιείται το σπίτι τους και εκείνος με τη σειρά του την Αστυνομία.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση