Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 11:13 Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. Λαμίας

Διαβάστε το ευχαριστήριο κείμενο αναγνώστριας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδίας στο σύνολο του προσωπικού της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (γιατρούς , νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό).

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ιδιαίτερα στους χειρούργους ορθοπαιδικούς κ. Ζήση Κυριαζή και κ. Ανδρέα Κάντζιο καθώς η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και καθοριστική στο επείγον και σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μας φροντίζοντας  για την ιδανική νοσηλεία της.

Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν τον Σεβασμό μας γιατί με άψογο επαγγελματισμό και ανθρωπιά δίνουν κάθε στιγμή τον καλύτερο εαυτό τους κόντρα στα προβλήματα και τις ελλείψεις (στην στελέχωση και στις υποδομές) που μαστίζουν το Γ.Ν. Λαμίας και κατ΄ επέκταση την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.»

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
Οικογένεια Παρασκευής Πετρή

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση