Τροχαίο με μηχανάκι στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 08:18 Τροχαίο με μηχανάκι στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δυο νεαροί διακομίστηκαν τραυματισμένοι στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας…

Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό δύο νεαρών παιδιών που επέβαιναν σε μηχανάκι, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1:00’ το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) στην οδό Τυμφρηστού (περιφερειακός Αγίου Λουκά) στο ύψος περίπου με τη Βελισσαρίου.

ΙΧΕ κινούνταν προς Άγιο Λουκά και το μηχανάκι με τους δύο νεαρούς στην αντίθετη κατεύθυνση.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λαμίας, το μηχανάκι χτύπησε στο αριστερό φτερό του ΙΧ με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του συνοδηγού, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά κατά την πτώση του στο οδόστρωμα.

Δείτε βίντεο:

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον οδηγό του ΙΧ μαζί με διερχόμενους να προσπαθούν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στα τραυματισμένα παιδιά.

Τελικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οδηγός και συνοδηγός από το δίκυκλο, διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση