«Έφυγε» ο παλιός άσος της Λαμίας Γιώργος Δρίβας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 08:12 «Έφυγε» ο παλιός άσος της Λαμίας Γιώργος Δρίβας

Από τους καλύτερους αμυντικούς των «κυανολεύκων» τη δεκαετία του ‘70…

Ένα από τα βασικά στελέχη της Λαμίας της δεκαετίας του ‘70 στη Β’ Εθνική, ο Γιώργος Δρίβας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 14 ετών με τα χρώματα του Ολυμπιακού Ανθήλης και στα τέλη της δεκαετίας του ’60 πήρε μετεγγραφή για τη Δόξα Λαμίας του Γιάννη Μπούκαλη, τον οποίο θα έχει αργότερα προπονητή και στον ΑΣ Λαμία.

Στο μεγάλο σύλλογο της Λαμίας και της Φθιώτιδας, ο Γιώργος Δρίβας, καθιερώθηκε ως αριστερός οπισθοφύλακας το διάστημα 71-77, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες προσωπικές και συλλογικές.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Παλλαμιακή, με την οποία αγωνίστηκε και στο Εθνικό - Ερασιτεχνικό, ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα του Μεξιατικού.

Δυναμικός, αλλά συγχρόνως αθόρυβος και ομαδικός, κέρδισε μια θέση στις καρδιές των φιλάθλων που κάθε Κυριακή γέμιζαν το «ξερό» γήπεδο της Λαμίας. Το ίδιο υπήρξε και στην προσωπική του ζωή, ξεχωρίζοντας για την καλοσύνη και τη δοτικότητά του.

Η κηδεία του Γιώργου Δρίβα θα γίνει την Τρίτη 19 Μαρτίου και ώρα 13:00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

Η ανάρτηση των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΑΣ Λαμία για το χαμό του συμπαίκτη και φίλου τους:

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια τους συγγενείς και φίλους του παλιού ποδοσφαιριστή Α.Σ. Λαμία και φίλου Γιώργου Δρίβα ο οποίος έφυγε σε ηλικία 74 ετών.

Για τους φίλους που θα ήθελαν να παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 19 Μαρτίου και ώρα 13:00 στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση